Gezocht: Operationeel Super Ster!

Gezocht: Operationeel Super Ster!!!Ik zoek jou als jij iemand bent die met 2 heerlijke voeten op de grond staat en je hoofd helder weet te houden in een groeiende bezig bedrijf. Jij bent die VA die het fijn vind om zaken zelfstandig op te kunnen lossen en dié VA die heerlijk serieus kan werken maar het heerlijk vindt om de humor erin te houden en op zijn tijd even wat sarcasme of grappen en grollen erin te gooien?

 

Als VA heb jij jaren ervaring heeft als ondersteuner en ondernemer.
Deze ervaring kan zijn in loondienst als in senior secretaresse, office manager en/of directie secretaresse. In ieder geval heeft het ondersteunende vak geen geheimen meer voor jou.

Een aantal kenmerken in vanuit je vak is dat je je hebt gespecialiseerd in het opzetten van werkprocessen, klantondersteuning en IT heeft echt geen geheimen meer voor jou.

Jij bent de perfectionist in a good way. Dit betekent dat jij de details van mijn organisatie zo door te voeren dat alles er tip top uitziet en alles in het operationele proces voor mijn digibeet klanten een appeltje eitje is!  

 

 

Wat ga je doen:

  • Agenda beheer voor trainingen

  • Klantenservice mailbox bijhouden

  • Dingen regelen rondom trainingen (zoals lunches regelen, afspraken verzetten, vergaderzalen regelen, events aanmaken)

  • SOP’s (Standard Operating Procedures) uitschrijven

  • Ondersteunen bij de operationele taken bij het opstarten van nieuwe groepen voor mijn Business & Zorg Mastermind programma.

  • Jaarplanning van het Business & Zorg programma’s bij houden, aanpassen en aanmaken

  • Het plaatsen van content in het Business & Zorg Community voor bestaande klanten

  • Klanten ondersteunen bij het aanmelden van zorgvragers in een Elektronisch Cliënten dossier en het beantwoorden van vragen.

  • Klanten accounts aanmaken en toegang verlenen tot de accounts.

  • En nog veel meer dingen die essentieel zijn om de business smooth te laten lopen.

 

 

De tools die je gaat gebruiken:
ZoHo mail, ZoHo Cliq, ZoHo Projects, ZoHo Workdrive, ZoHo Meeting, ZoHo Vault, ZoHo CRM, ZoHo Backstage, ZoHo Bookings, Slack, ZilliZ, Confluence, Canva, Pluvo, Facebook.

 

Belangrijk:

Deze positie is echt alleen maar voor iemand die dit voor langere tijd wilt doen en echt de keyplayer wilt zijn in een groeiende organisatie.

 

Wat ik heel belangrijk vind is dat je heel veel plezier hebt in het werk wat je doet, maar dat ik verwacht dat je ook echt goed werk aflevert. Ik wil jouw taken 100% los kunnen laten.

 

Als jij denk, “Oh YES dit ben ik!” stuur dan een reactie

 

Reageren kan t/m 30 maart via info@metsabine.nl.
Je ontvangt sowieso voor voor 8 april een reactie. Ik verwacht met maximaal 3 mensen in gesprek te gaan.

 

Ken jij mensen die perfect in dit plaatje passen? Deel dan de link van deze pagina.