Snoezelen tot de MAX!!!

Heerlijk snoezelen doe je zo…

Mijn werk kan zo divers zijn, maar dan met een duidelijke rode draad: de kinderen waarmee ik werk hebben een ontwikkelingsachterstand. Bij het ene kind werk je met het prikkelen van de sensomotoriek, terwijl je bij een ander kind oefent met het aandoen van een broek.

Van alle activiteiten die ik met de kinderen doe, vind ik snoezelen erg leuk! Als je met mij een activiteit doet en het is snoezelen, dan is het snoezelen tot de MAX!! Ik hou van de lichtjes in allerlei kleuren die dan ook nog eens bewegen en de rustgevende muziek. Maar toch het allermeest vind ik het geweldig als het kind naast mij een grote glimlach op zijn/haar gezicht tovert. Soms kun je gewoon voelen dat de ontspanning er is, een geweldig cadeau vind ik dat.

Belevenis theater
Via een tip van een ouder hoorde ik van het belevenis theater van debelevenis.nl in Arnhem. Dat moesten we dus eens beleeft en ervaren hebben. Arnhem is nu niet echt in de buurt dus boekte ik een hele dag. De dag bestond uit een mini belevenis van 10:00 tot 13:00 uur waar je maximaal kunt snoezelen… Schommelen in een grote schommel, aaien over een beer die dan geluid maakt en lang liggen op een verwarmd waterbed. Wat wil je nog meer?

Het waterbed was ons eerste slachtoffer. Heerlijk die muziek en als ik naast mij keek zag ik rust.

Ik wilde natuurlijk iedereen vertellen over deze ruimte en maakte foto’s van deze heerlijke ruimte.

Om 13:00 uur was het tijd voor lunch en daarna mochten we nog deelnemen aan de reis belevenis. We hebben wat gedronken. Helaas kwamen we erachter dat er iets fout was gegaan met de boeking, waardoor we ergens anders moesten lunchen en reisbelevenis niet hebben gedaan. Wij hebben desondanks enorm genoten van een lekker frietje.

Het is het zeker waard om een dag te gaan. Kosten zijn 30 euro, inclusief lunch, begeleider hoeft niet te betalen.

Wat ik heel netjes vond is dat wij een cadeaubon kregen als excuses en korting op de rekening. Een nette service. Dus wil jij net als ik met iemand snoezelen:

 

www.debelevenis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *