Wat vinden andere ouders en kinderen van MetSabine? Je leest het hier. Vanaf 2018/2019 worden waarderingen bijgehouden op Zorgkaart Nederland. Ik vind het fijn als je hier ook een waardering achterlaat.  

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MetSabine
Average rating:  
 15 reviews
by Iris on MetSabine
De missende schakel!

Sabine is voor ons de missende schakel. Ze is betrokken, professioneel, hartelijk, stipt, proactief en ze denkt mee. Ze ziet het kind, ze ziet de ouders. Ze ZIET ze. Ze voelt aan en probeert op te vangen waar mogelijk. Ze weet ruimte te scheppen. En dat allemaal met haar aanstekelijke enthousiaste en haar hartelijke lach. Ze geeft je vertrouwen dat je kind in goede handen is, het voelt veilig om los te laten. Ze neemt de problematiek serieus en wil het begrijpen, ze zoekt verdieping. Ze is leergierig, geïnteresseerd. Ze past zonder moeite binnen het gezin, alsof ze er al jaren was en alsof het nooit anders is geweest. Als een kameleon past ze zich aan aan de behoeften en visie van het gezin, zonder haar eigenheid en haar eigen inbreng te verliezen. En als ik me dan serieus bedenk wat er negatief aan haar is, ik heb heel hard nagedacht, heus!, is het enige dat ik me kan bedenken, dat mijn kind ooit geen kind meer zal zijn en dat we dan afscheid van haar zullen moeten nemen..

Wat een onwijs mooie review. Een eer om met jullie te mogen werken.

by Peter on MetSabine
Bewondering

Ik ben de Opa van Olaf.Bij deze wil ik de bewondering uitspreken voor de toewijding die je aan de dag legt voor onze Olaf. De wijzehoe je hem blij maakt is bevrijdend voor ons. Als Opa en Oma hebben wij niet altijd de energie meer om voorhem altijd maar klaar te staan, onze leeftijd is een sta in de weg.De vele zorg activiteiten die je met Olaf onderneemt is heerlijk om te zien, het maakt niet alleen hem maarook ons blij. Wanneer de Sabine klink dan begint Olaf al te stuiteren van blijdschap.Bij deze wil ik je oprecht hartelijk bedanken voor de toewijding die je aan onze Olaf besteedt.

by Deniz Ayhan on MetSabine
Half woord is genoeg

15/10/2016

Jaren geleden met Sabine samengewerkt en sinds kort werken we weer samen. Ik ken Sabine als een zeer betrokken doortastende vrouw, vaak aan een half woord genoeg.

by Annelie Dirkland on MetSabine
Bewondering

Ik heb veel bewondering voor Sabine en de manier waarop zij zich inzet voor anderen. Top!

by Annie on MetSabine
Harde werker

Sabine ken ik als doorzetter! Harde werker en een vrouw met altijd een lach op haar gezicht! Bij haar kan je je verhaal echt kwijt en er zal zeker naar je geluisterd worden!

by Stephanie on MetSabine
Hart voor haar werk

Sabine is een warme vrouw, een echte doorzetter en heeft hart voor haar werk!

by Emma Kusters on MetSabine

17/10/2016

Sabine heeft een fijne energie en het is fijn om haar om je heen te hebben. Ze is iemand die luistert en er voor je is. Het is mooi hoe zij zich inzet om de wereld voor andere mensen wat aangenamer en beter te maken.

by Anja on MetSabine
Doortastend

17 oktober 2016

Met Sabine in contact gekomen door de stichting waar ze zich enorm voor inzet. Ze heeft een luisterend oor en is enorm betrokken bij andere mensen. Ik heb een leuke samenwerking met haar en ze is rustig maar wel doortastend.
Doorziet iedere situatie en werkt altijd met oplossingen en enthousiasme

by Ingrid on MetSabine
Erg flexibel en collegiaal

Met Sabine samengewerkt. Ik heb haar ervaren als een betrokken, geduldige, hard werkende collega. In haar werk is ze ook heel sterk in goede observaties en het uitvoeren van gepaste acties! Erg flexibel en collegiaal.

by Arjan Leij, Van Der on MetSabine
Betrokken

19/10/2016

Sabine en ik zaten een aantal jaren geleden samen in het bestuur van een VvE, sinds enige tijd in het bestuur van de stichting Sabbys Choice Atelier. Ik ken haar als gedreven en betrokken, iemand die er echt voor gaat om wat te betekenen voor mensen.

by Wouter on MetSabine
Leuke tijd!

20/20/2016

Sabine een zeer gedreven meid met veel positieve energie en een aanstekelijke lach.
In haar werk is ze professioneel en ook prive denkt ze graag met mensen mee om maatschappelijke problemen aan te pakken. De cliënten met wie Sabine werkt hebben ongetwijfeld een leuke tijd!

by Annelies Van Rooy on MetSabine
Gevoelsmens

23/10/2016

Ik ken Sabine al 13 jaar. Zij heeft een energieke en vrolijke persoonlijkheid en een duidelijke eigen mening. Ze is een gevoelsmens maar ook erg praktisch ingesteld. Een ‘aanpakker’ die graag mensen helpt en niet rust totdat zij alle mogelijke oplossingen heeft onderzocht. Ze is creatief en weet mensen te motiveren en inspireren.

by Giny on MetSabine

26/11/2016

Ik ken Sabine als verzorgende van mijn moeder D. In t Groen, Sabine is ’n spontane, lieve en goedlachse zuster in huize Vossenberg.

by Iris on MetSabine

27/05/2017

Ik zie Sabine als iemand die gaat voor haar werk, oplossingsgericht is en van aanpakken houdt. Iemand met een vrolijke, open persoonlijkheid en een prettige collega.

by Patricia on MetSabine
Erg blij met Sabine

Sabine heeft vanaf het begin een klik met onze zoon. Als wij haar naam noemen dat ze die ochtend of middag komt, verschijnt er gelijk een enorme glimlach op zijn gezicht. Kortom wij zijn heel erg blij met haar