De kracht van een lach

Een lach is gratis. En als ik met kinderen werk, staat ‘ie eigenlijk altijd op mijn gezicht. Ik kan niet uitleggen waarom precies, maar ik denk omdat ik gewoon dol op ze ben. Op hun eerlijkheid en hun puurheid. De lichaamstaal van kinderen vertelt me hoe het met hen gaat. En op een of andere manier vind ik altijd een opening om met hen te kunnen en mogen werken.

 

 

 

Opleiding en ervaring
Na jaren ervaring in de ouderen- en gehandicaptenzorg richtte Sabine Klykens in 2016 MetSabine op. In deze kleine organisatie kan ze kinderen de aandacht en positiviteit geven die ze verdienen. Dankzij de diploma’s Persoonlijke begeleiding gehandicaptenzorg en Verzorgende IG is MetSabine bevoegd en bekwaam de meeste verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Sowieso mag ik risicovolle handelingen uitvoeren. Alles is in overleg.

 

 

 

 

Ik ben groot liefhebber van het luisteren en maken van muziek, het lezen van boeken, creatief bezig zijn en een dag doorbrengen met dierbaren. Alle vragen mogen, want vragen staat vrij…. een eerlijk antwoord staat voorop.