Over MetSabine

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Sabine Klykens. Op 1 januari 2017 start ik als zelfstandige, MetSabine dus. In het dagelijks leven werk ik momenteel nog als Eerste Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) in de ouderenzorg te Kaatsheuvel. Daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan met (dementerende) ouderen en (meervoudig) beperkten, chronisch zieken, mensen met het Syndroom van Down, Autisme (geef me de 5 methodiek), psychische problematiek, volwassenen met NAH of mensen met lichamelijke beperkingen allen van verschillende leeftijdsgroepen. Over mij - Sabine

Door ervaring uit het verleden als secretaresse/officemanager ben ik inmiddels een organisatie talent met een gezonde dosis humor. Ik ben iemand die graag met aandacht en mijn hart, handen en hoofd werkt, met een vleugje perfectionisme. Belangrijk in mijn relatie naar anderen toe is eerlijkheid en oprechtheid.

Ik ben een groot voorstander van het voeren van eigen regie in jouw leven of het leven van jouw naaste, zo ook het onderhouden, behouden of bevorderen van motorische en/of cognitieve vaardigheden.

 

Waarom doe ik wat ik doe?

Na jaren in de zakelijke dienstverlening gewerkt te hebben, wist ik dat dienst verlening bij mij paste als persoon, maar niet achter een bureau op kantoor. Al snel bleek dat ik niet anders meer kan dan het begeleiden en verzorgen van kwetsbare mensen. Het is mijn missie om en bijdrage te leveren aan een zo normaal en gezond mogelijke leefomgeving voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Al gaat het maar om een lach voor heel even.

 

Weetjes over MetSabine

Liefhebber van het luisteren van en maken van muziek, lezen van boeken, creatief bezig zijn, een dag met een lach en rond hangen met dierbaren. Alle vragen mogen, want vragen staat vrij…. een eerlijk antwoord staat voorop. Met heel veel passie.. enthousiasme en positiviteit.