Ik ga je missen!!!!

Ik ga je missen…..

 

Jezus! Wat zal ik je missen… een knoop in mijn maag. Je hebt geen flauw idee wat er komen gaat en ik wel. Ik heb je leren kennen, ken de geluiden die je maakt. Ik zie wanneer je moe bent of wanneer je stress hebt.

Deze week ben ik er zoooo mee bezig. Ik zie je spelen, jij speelt op jouw manier met jouw speelgoed.  Je tovert keer op keer een glimlach om mijn gezicht. Ik waardeer jou gewoon omdat jij ‘jij’ bent. Maar ik weet dat dit niet voor eeuwig is. Ik weet dat nooit iets voor eeuwig is. Stilletjes hoop ik dat ik je nog 4 maanden lang dagen vol geluk kan geven en nog heel veel voor je kan doen.

Hoe ga ik dit vertellen? Over een tijdje kijken we geen sesamstraat meer, laat je geen gekke boertjes meer en over een tijdje kan ik ook niet meer zien hoe je ondeugend bent of hoe stoer je bent als je wat nieuws ontdekt.

Over een tijdje kan ik je niet meer in bad doen en, met een heel relaxed muziekje en de snoezellamp aan, laten genieten.

Vorige week zat ik naast je, jij had ontzettend veel lol met Adele op, er liep een traan over mijn wangen. Je had het niet door…. Je weet het niet…

Ieder moment geniet ik nog steeds van alles wat voorbijkomt. Het liefst maak ik een foto van ieder moment.

Ik zal je tennislerares niet meer zien huilen als je iets nieuws doet wat zo knap is voor jou.

Ik ga alle wandelingen met jullie missen. Ik kan niet meer de draak steken met jullie en jullie voor de gek houden.

Inmiddels werk ik bij jullie lieverds al meer dan een jaar en bij sommigen een jaar. Wat zijn jullie mooie mensen. Ik ga jullie missen……

Maar er zal geen moment meer zijn dat ik jullie vergeet. Ik heb de eer gehad om voor jullie te mogen zorgen. De eer om er te zijn voor jullie. De eer en het vertrouwen van jullie papa en mama om je een moment van geluk te mogen geven maar ook om je tranen te mogen vegen. Er voor je te zijn op momenten dat je pijn had. Dank je wel voor deze eer. Ik ga jou en je mama en papa missen….

Ik ga je missen omdat wij gaan verhuizen naar een plaats ver weg bij jou vandaan. Nog 4 maanden en dan verhuizen wij en start ik een nieuwe toekomst. MetSabine blijft gewoon wat ze is. Nog steeds met mij, maar dan met andere kindjes en andere ouders. Maar God! Wat zal ik je missen en zal ik nog regelmatig aan je denken.

Ik geef je voor nu een extra dikke knuffel!!!! Nog even te gaan voor de verhuizing, dus laten we er het aller mooiste van maken, want ja ik ga je missen.

 

2 opmerkingen over “Ik ga je missen!!!!”

  1. Ja wat zal ik zeggen. Met pijn in ons hart nemen we afscheid. Wij zullen je ook ontzettend missen. Maar ook terug denken aan de mooie en dierbare herinneringen. De lach die je toverd op het gezicht van onze onze kinderen. We zullen je nooit vergeten. We zijn dankbaar dat we je hebben mogen kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *