De beste GLOSSY om de hoek*

[articles_grid title=’Best Week Article’ id1=’Post Id’ id2=’Post Id’ id3=’Post Id id4=’Post Id’]Het is al bijna 5 maanden geleden dat er een blog verscheen. Ineens was het druk met met vanallesennogwat. Ik startte met de opleiding verzorgende, ging over naar het werken met alleen kinderen en tussen de bedrijven door ook nog een onderneming verder opstarten en runnen. Maar toen kwam er een hele leuke glossy om de hoek gesjeesd. Daar wil ik jullie over vertellen en daarom stel ik aan je voor: anouk. Ik ken anouk inmiddels 6 maanden. Anouk vertelt wat over haarzelf in dit blog en over haar alweer 6de editie van haar glossy.

Hallo allemaal, 

Ik ben Anouk en ben inmiddels 19 jaar. Ik vertel kort wat over mijzelf en over mijn glossy. Mijn hobby’s zijn facebooken, bakken, yatzee spelen, shoppen en naar Nederlandse muziek luisteren. Ik ben helemaal fan van Nick en Simon. Ieder jaar maak ik een glossy; GLOSSY ANOUK. Ik bedenk alles zelf en typ alles zelf met mijn kinbesturing. Deze heb ik omdat ik mijn spieren niet kan gebruiken. In mijn glossy vertel ik over mijn werk bij Gemiva, ik interview Thomas Berge, staat er speciaal voor jou een lekker recept in en nog veel meer leuks om te lezen.

 

Ieder jaar gaat de opbrengst van het tijdschrift naar een goed doel.  Dit jaar is het spieren voor spieren. Het tijdschrift is te koop in Papendrecht bij fideel. Of te bestellen bij Anouk zelf. Je kunt anouk een mail om het tijdschrift te bestellen. Kosten van het tijdschrift is € 3,– euro zonder verzendkosten. Met verzendkosten € 6,20. Je mag ook Sabine vragen deze voor je mee te nemen.

Ik zou het erg leuk vinden als jullie mijn glossy kopen, zo kan er veel geld naar spieren voor spieren.

*Deze tekst is geschreven door Anouk

Een korte blog, waarin ik dus eigenlijk iedereen oproep om te bestellen, want hoe gaaf is het als Anouk straks bij spieren voor spieren een groot bedrag kan doneren!!??

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *