W.K.K.G.Z. ® het online Business & Zorg programma

voor zorg ondernemers, die leiderschap nemen

over hun leven en business.

 

Ondernemers kiezen voor een mega gave strategie,
 om zo liefdevolle en verantwoordelijke zorg te kunnen bieden.

   

Startdatum:   13 september 2021

 
 

 

Administratie, dit is echt niet je ding, waardoor je maar steeds blijft uitstellen en het steeds als een zwaarder blok aan het been voelt. Je voelt je onzeker en en je twijfelt of het opzetten van een zorg organisatie wel iets is wat jij kunt.


Jij bent als zorgverlener een echte doener, maar je weet niet goed hoe je de basis voor jouw bedrijf opzet, je durft geen advies te vragen omdat je bang bent dat anderen je stom of dom vinden.

 

Je zorgvragers gaan voor op alles!!! Je werkt lekker veel uren en het geld stroomt wel binnen. Dat is het probleem niet, echter werken AAN je bedrijf lukt je steeds niet. 

Je vindt niet de juiste balans en bent regelmatig moe. 

 

Je loopt blijvend achter met je administratie en je hebt nog niet de juiste koers, tactiek of strategie voor je bedrijf bepaald, waardoor je het gevoel hebt dat je onderneming nog niet staat zoals jij zou willen. 

 

 

Je voelt je niet in balans, waardoor niet in je eigen kracht staat. Je bent regelmatig moe, omdat je veel werkt en ernaast in de weekenden nog je administratie erbij doet.

Je uitdaging is een goede balans te vinden tussen werken aan je bedrijf, werken ín je bedrijf én voldoende aandacht voor jezelf en je familie en vrienden.

Weet dat het anders kan!!!

 

Het is niet nodig om je onzeker te voelen, of het gevoel te hebben dat jij dit niet kunt. 

 

Je kunt rust creëren door in je kracht te gaan staan, door ervoor te zorgen dat je een balans opzoekt, die bij jou past en door de juiste kennis te vergaren kun je echt een MEGA GAVE basis van je onderneming neerzetten.

Maar wat zou het voor jou en je bedrijf betekenen als jij zonder drempels een duurzaam bedrijf (fundament) kunt neerzetten?

 

Een bedrijf, waarin jij de X- factor bent en jij bekent staat als die ondernemer die weet waar over hij/zij praat. 

 

Jij trekt gemakkelijk de leukste zorgvragers en/of opdrachtgevers zonder moeite aan.

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?  

 

Een stappenplan die je richting geeft en je helpt met het vergaren van de juiste kennis. 

Met deze kennis bepaal jij de juiste koers van je business, zodat jij een leven kunt creëren waarin aandacht is voor je bedrijf, je gezinsleven, ME-TIME en je vrienden.

 

 Jij bent de energieke motor in je leven en niemand kan je meer stoppen. Je hebt een MEGA gaaf bedrijf opgezet, dat draait als een tierelier. 

 

En wat zou het voor je bedrijf betekenen als je mij als mentor aan je zijde hebt? 

Geen duizenden vragen meer en geen losse flodders meer van allerlei informatie. Eindelijk het gevoel dat je de juiste stappen onderneemt en kiest voor de juiste strategie.    Jij weet precies wat er nodig is de basis van jouw bedrijf en je hoeft niet meer superveel uren te draaien. Jij weet precies wat er speelt in jouw onderneming.   Dat jij de expert bent in je vak en kunt aantonen dat jij kennis hebt over hoe jij in zorg voldoet aan alle kwaliteitseisen en ruimte hebt voor liefdevolle zorg. Juist omdat jij in balans bent.

Wat heb jij nodig om een business te starten?

Drie dingen:


Heb een groot verlangen om te slagen…


Kennis van je zorgvragers…


Leveren van liefdevolle  zorg!

Hi, ik ben Sabine Klykens..

Ondernemer in hart en nieren. Ik wist op mijn 16de al dat ik wilde ondernemen.. Mijn koers nog niet te bepalen. Mijn passie ligt echt in de zorg, ik wist dan ook al heel vroeg dat ik voor mensen wilde zorgen, toch koos ik daar in eerste instantie niet voor.

 

Ik ben begonnen als lopende band medewerker, waar ik mij opwerkte tot Office Manager in een IT – Consultancy bedrijf. Dit heb ik een aantal jaren met heel veel liefde mogen doen. Het werken met mensen en de dienstverlening vond ik supergaaf om te doen. Het ondersteunen van directeuren, het voldoen aan wet- en regelgeving, leidinggeven aan secretaresses. Heerlijk divers. Ik houd nu eenmaal van uitdagingen en sta altij open om te blijven leren. 

 

Tot ik voelde dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk. Ik voelde mij niet meer gelukkig. Al heel snel wist ik dat mijn passie toch echt in de zorg lag en ben ik de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicapten zorg gaan doen. Door bezuinigingen kon ik jammer genoeg niet aan een fulltime baan komen en moest ik elders in de zorg gaan werken. 

 

In 2016 wist ik dat het tijd was om te gaan ondernemen. Ik werd ZZP’er in de zorg. Ik leerde in een korte tijd veel en daardoor kon ik in 2018 de keuze maken o andere zorg ondernemingen te helpen bij het neerzetten de de basis van hun bedrijf. Dit doe ik door middel van mijn W.K.K.G.Z. ®  methode. 

 

Ik vind dat ieder mens recht heeft op goede kwalitatieve zorg, echter kan ik niet iedere zorgvrager zelf helpen, daarom is het mijn missie om kleine zorg ondernemers te leren hoe jij de expert van je bedrijf kunt worden, zodat zij verantwoordelijke & kwalitatief hoogwaardige liefdevolle zorg kunnen verlenen bij mensen waar dat nodig is. 

 

“Een lach voor even..”

W.K.K.G.Z. ® 

Hét Business & Zorg Programma voor zorg ondernemers, die leiderschap willen pakken over hun business, door het inzetten van kennis, kracht en groei, om zo te bouwen aan een business met een mega gaaf fundament. 

W.K.K.G.Z. ® staat voor: 

Waar Kennis, Kracht en Groei in Zorg samen komt. 

Kennis
Om je bedrijf te runnen in de zorg, heb je kennis nodig over hoe je een goed en duurzaam bedrijf neerzet. Dus hoe je een goede basis neerzet voor je bedrijf. Een mega sterk fundament, dat niet meer omvalt.

Kennis over hoe je kwaliteit moet leveren in Zorg, hoe je echt een goede missie en visie opzet. Kennis over hoe je de juiste koers/beleid neerzet in je bedrijf en in de zorg. Door deze Kennis ben jij de expert van je zorg organisatie en in je vak.

Kracht
Je kunt pas goede zorg verlenen, wanneer jij ECHT in balans bent en er een goede balans is in alles in je leven. Wanneer jij geen last meer hebt van het imposter syndroom (bang om door de mand te vallen) en je niet meer onzeker voelt staan in je eigen bedrijf.

Jij weet het, jij kunt dit en, daardoor sta jij als de X- factor in de zorg. 

Jij bent in balans en hierdoor ben je instaat om liefdevolle zorg te verlenen. 

Groei
Creëer groei, door je te blijven ontwikkelen als mens en in je organisatie. 

 

Je blijft evalueren, waardoor je weer leert en aanpast. 

 

Zowel in je bedrijf als in je eigen leven.

Zorg

Je hebt de kennis, je staat in je kracht, zodat jouw motor draait alsof deze geolied is!

 

Jij weet precies waar je voor staat en kunt dit naar buiten brengen.

 

Jij laat jouw X – factor zien, zodat jij je onderscheid van andere ZZP’ers in de zorg of kleine zorg organisaties.

Jij bent de motor in je organisatie en van je eigen leven!

 

Door deze 4 pijlers, uit deze methodiek toe te passen:
 

Ben jij de expert van jouw bedrijf en in jouw vakgebied;  

Onderscheid jij je van alle anders zorg aanbieders;

Kun jij liefdevolle zorg leveren. 

Hoe ziet het programma eruit? 

In 42 weken gaan wij samen de basis van jouw bedrijf neerzetten. 

Samen zorgen wij ervoor dat jij de juiste kennis krijgt over wat er nodig is om een goed fundament neer te zetten. 

Door het implementeren van een kwaliteitssysteem en andere tools, gaan wij ervoor zorgen dat jij een onwijs tevreden zorgvragers en/of opdrachtgevers hebt. 

 

W.K.K.G.Z. ® bestaat uit: 

De zorgzaal: 
Het online leergedeelte (1 jaar toegang) waarin ik je meeneem in mijn W.K.K.G.Z. 
® methode.

 

 

W.K.K.G.Z. ® is een programma dat online beschikbaar gesteld wordt in 5 modules en bestaat uit een volledig stappenplan, met video’s en duidelijke werkopdrachten. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om leiderschap te nemen over jouw bedrijf. 

 

Mastermind: 
Twee keer een LIVE Mastermind dag

 

Begeleiding:
Tijdens het hele proces begeleid ik jou als jouw mentor. Ik geef je de juiste handvatten mee en door samen te werken halen  wij het beste in je naar boven. 

Je kunt elke week inschrijven op één van de groepsgesprekken van max 1,5 uur.

En daarnaast heb ik een privé communicatiekanaal in jouw digitale omgeving.

Jij bent uniek en daarom begeleid ik mijn klanten persoonlijk en intensief, zodat je krijgt wat je écht nodig hebt voor jouw als zorgverlener en ondernemer.

Gesprekskamer: Een digitale omgeving met de ondernemers in W.K.K.G.Z om te kunnen communiceren, elkaar te ondersteunen en inspiratie op te doen.

Het Mastermind Programma bestaat uit 5 modules 

+

Business & Zorg Basis Pakket: Een kwaliteitssysteem geschreven op basis van de HKZ norm Zorg & Welzijn, een Elektronisch Cliënten dossier, intervisie en een speciale community op Facebook.

Business: 
Door de basis van je onderneming neer te zetten, kun jij je onderscheiden van andere zorgondernemingen.
waar je passie ligt en aan een goede beschrijving van wie jij bent en wat jouw bedrijf doet. Zo kies je heel duidelijk je doelgroep en schrijf je je missie en visie richting jouw eigen doelgroep.

 

Je gaat hele duidelijk koers opschrijven voor jouw bedrijf. Je leert heel duidelijk de koers van je bedrijf te beschrijven  Je gaat kijken wat je wilt bereiken en werkt gaat werken met doelen, zodat je niet meer werkt als zorgverlener maar ook als zorg ondernemer. 

Met de juiste strategie, jouw visie en missie ga je de basis van je kwaliteitssysteem opzetten!

 Vanaf dit moment ben je 100% zorgverlener en 100% zorg ondernemer.

 

Zorg: 

Als zorgverlener weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goede zorg te verlenen. Jij wilt graag incidenten voorkomen en zorgen dat jouw zorgvragers veilig zijn.

 

Een goed zorgbeleid zorgt ervoor dat jij gaat nadenken over hoe jij dit geregeld wilt hebben in jouw bedrijf.Of je nu als onderaannemer (direct via instellingen of via bemiddeling) of “eigen” zorgvragers hebt, een goede basis voor een dossier is belangrijk.

 

Je werkt met een ECD, die alle benodigde documenten heeft voor de zorg en ook heel goed beveiligd is.Ook in deze module werk je aan jouw kwaliteitsmanagementsysteem en zorg je dat alles rondom zorg is ingericht!

Financiën: 
Ken je dat? Het gevoel dat je onwijs veel geld opzij moet zetten in allerlei potjes en dan maar hoopt dat je genoeg hebt gespaard voor als je onverhoopt een keer ziek bent of voor je pensioen.

Misschien heb je het gevoel wel dat je veel moet werken om maar genoeg salaris te krijgen en je jezelf eigenlijk niet veel extra’s kunt geven?

 

Wanneer is de laatste keer geweest dat jij jezelf
een salaris verhoging hebt gegeven?

 

Een winst- en verlies rekening, een balans en KPI’s waar je op moet sturen. Tolt je hoofd nu al?

Dan is het tijd om een systeem neer te zetten, waarbij je genoeg spaart voor wat jij nodig hebt EN jezelf nog iets extra’s kunt geven.

 

 Marketing: 

Tijd om je doelgroep aan te spreken! Maar hoe doe je dit dan precies.

Welke content spreekt aan? Wat zorgt ervoor dat mensen zich herkennen in de diensten jij verleent.

Jij bent zichtbaar voor je doelgroep en in een paar seconden weten mensen wie jij bent als ondernemer! 

Optimaliseren en ontwikkelen:


Je hebt inmiddels al veel kennis opgedaan en deze toegepast. Je hebt geleerd hoe jij in je kracht kunt gaan staan als mens en als ondernemer. Wat een enorme ontwikkeling.


In deze module ga je alles wat je neergezet hebt optimaliseren

Wat je krijgt: 

Online Business & Zorg Mastermind programma
(5 modules) 

Duur van het programma
42-43 weken

 

Business & Zorg 
Basis Pakket

Wekelijkse groepsgesprekken

Digitale privé omgeving
voor 1:1 coaching

2 edities
Masterminddagen

max. 14 ondernemers voor persoonlijke ondersteuning 

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?
Wacht dan niet langer!


Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken óf
en hoe ik je met mijn W.K.K.G.Z – Methode kan helpen.

 

Wat klanten over het W.K.K.G.Z. ® Programma zeggen: 

Wil jij weten of het W.K.K.G.Z. ® Programma

voor jouw business de juiste stap is? 

 

 

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken 

of we een goede match zijn en W.K.K.G.Z. ® 

jouw bedrijf een boost kan geven.

 

Ik wilde ZZP’er in de zorg worden en had werkelijk geen idee wat hierbij kwam kijken.

 

 

Ik maakte een afspraak bij de accountant en die stelde me gelijk pittige vragen.

 

Mijn antwoorden waren: “Geen idee’. 

 

 

Ik stapte al snel naar Sabine, die ik had ontdekt op facebook en was ervan overtuigd
dat mij veel zou brengen in mijn bedrijf. 
Ik was onzeker over de module’s en zelfverzekerd op de werkvloer.

 

 

 

Wat ik heb geleerd is praten wanneer het niet goed gaat.
Om mijzelf onderbouwen, waarom ik het WEL kan. 

 

 

Het is mij gelukt om nu eigen tijd te creëren. Ik vond een balans in werk & privé. 
Inmiddels laatste beetjes af en ben heel trots op mezelf.

 


Het voelt goed om diepgang te hebben in mijn bedrijf en te zien waar de kansen liggen!